Logo-Cajou Hotels

De kaart

Voorgerechten

Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en olijfolie € 18,00

Huisgerookte zalm met peterselie, ui en toast € 18,00

Scampi ‘op Duivelse wijze’ € 17,00

Duo van garnaal- en kaaskroketten,gefrituurde peterselie € 19,00

Soepen

Dagsoep met korstjes € 8,00

Noordzeevissoep met zijn garnituur € 13,50

 


Hoofdgerechten

Vis

Rivierpaling in ’t groen of in boter gebakken, met tartaarsaus en frietjes € 32,50

Noordzeetong ‘Belle Meunière’ met sla en verse frietjes € 34,00

Vlees

Steak met salade, peper-, bearnaise- of archiducsaus, frietjes (300 gr.) € 25,50

Lamskroontje met gratin dauphinois, seizoensgroenten € 30,50

Rundstartaar ‘BBB’ bereid ‘à la minute’, frietjes en sla (250 gr) € 22,00

Vol-au-vent van hoevekip met gebakken champignons & grijze garnalen € 26,00

Gegrilde eendenborstfilet met rode vruchten en rösti aardappelen € 28,00

Schaaldieren

Gegrilde gamba’s met kruidenboter en tagliatelle € 25,00

Grilled gamba, herb butter, tagliatelle

Kreeft ‘in schoon zicht’ € 42,00

Kreeft gegrild met kruidenboter € 42,00

Kreeft € 42,00

Mosselen in witte wijn € 24,00

Mosselen Natuur € 22,00

Mosselen met look & room € 24,00


Desserts

Dame Blanche / Bresilienne / Coupe Advocat € 9,00

Crème brûlée € 9,00

Souflé ‘Grand Marnier’ € 9,00

Chocolade Mousse - Mousse au chocolat € 9,00

Assortiment de Sorbet € 10,00

Sabayon € 11,00

Chocolademoulleux € 10,00